December 2, 2021+385 (0) 91 7694 015info@girandella-diving.com

Politika privatnosti

Home / Politika privatnosti

Molimo Vas da pravila zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.
Internetska stranica www.girandella-diving.com je vlasništvo obrta Pro Fishing L.E vl. Mohorović Daniel. Vlasnik internetske stranice se obavezuje za poštovanje vaših prava do privatnosti i poštivanja postojećeg zakonodavstva koje uređuje područje privatnosti i čuvanja osobnih podataka.
Korištenjem ove web stranice (www.girandella-diving.com), slanjem upita na formi za kontakt ili kontaktiranjem na bilo koji drugi način koji uključuje dostavljanje osobnih podataka ( ime, prezime, e-pošta, telefonski broj, datum rođenja, OIB, adresa…), potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik je suglasan da obrtu Pro Fishing L.E dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje osobne podatke ili podatke trgovačkog društva kojeg zastupa.
U koliko se posjetitelj ne slaže sa skupljanjem i uporabom osobnih podataka, tada ne upisuje svoje osobne podatake na internetskoj stranici www.girandella-diving.com.
Obrt Pro Fishing L.E obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza i usluga.
Vaše podatke koristimo prvenstveno radi:
– što učinkovitijeg odgovora Vaše upite
– osiguranja pružanja tražene usluge
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Osim navedenog, Vaši podaci mogu se priopćavati trećim osobama i bez Vaše izričite privole samo u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način i pod uvjetima utvrđenim posebnim zakonima.
Pro Fishing L.E obvezuje da neće zloupotrebljavati Vaše osobne podatke. Svi djelatnici Pro Fishing L.E. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Podatke koje nam pošaljete putem kontakt forme čuvamo 3 mjeseca.
Ova web stranica koristi Kolačiće (Cookies).
Kolačić je kratak tekst koji vašem pregledniku šalje web-lokacija koju ste posjetili. Kolačići se mogu koristiti za mnoge namjene. Pomaže web-lokaciji upamtiti informacije o vašem posjetu, primjerice, vaš odabrani jezik i druge postavke. Isto tako se koriste kako bi se upamtile vaše postavke sigurnog pretraživanja, kako bismo prebrojili posjetitelje pojedine stranice. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od Vas dobili. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.